
Řekla jsem si, že upeču něco "spešl". Na stránkách Apetitu jsem si našla recept na bábovku Savoy, sehnala suroviny a dala se do práce. Psali tam, že je to na "velkou bábovkovou formu". Tak jsem si řekla, že použiju dvě malé, že snad těsto postačí. Stačilo. Ještě jsem musela použít i velkou formu na bábovku. No aspoň jsme měli další den co nabídnout návštěvě po obědě. Bábovku s pekanovými ořechy a mléčnou čokoládou mi vychválili do nebe. Jenže ji asi jedli naposledy, jednak mi výroba přišla docela zdlouhavá a pak asi moc bábovky nemusím:)

7 komentářů:
Opravdová nádhera! S množstvým těsta mám většinou ten opačný problém :)
Jinak klasické bábovky nemám rád také. Musí mít něco specifického v sobě. Mou nejoblíbenější je ze sojových řežů (po zkouškovém upeču a nafotím na blog).
P.
:-D to jsou přesně ty chvíle kdy nejvíc nesnáším, že tě nemám doma!!!
já taky !?!? :))
chichi :)
Tak a dost!Ty a ty tvoje dobroty ste prostě k sežrání!Už mě ta nechutná dálka přstává bavit...dokud si nezačla takle kuchtit, tak se to dalo snést(nic proti ale intelekt jde vnímat částečně i dálkově) ale kdo má furt hltat jen ty(ač samozřejmě nádherný) slintací fotky a nezávidět??NO??TO MI VYSVĚTLI!
Přijeď a něco ti upeču, puso.
To by byla tvrdě vydělaná bábovka:)a tvé pozvání je lákavé a pěkně vychytralé...ale cítím, že i srdečné, tak tedy je vše v pořádku...ach januli, jak ty mi schááázíííš...i bez bábovky:)
Okomentovat