Dneska se mi při pečení nedařilo. Nejdřív jsem měla vybité baterky ve foťáku, takže jsem udělala jen pár fotek, za úpěnlivého přesvědčování aparátu, aby ještě tu onu fotku ze sebe vymáčkl. No a pak jsem ve spěchu vyndala skoro suflé z trouby a na několik hodin odjela, abych pak zjistila, že by se tvarohový černoušek býval asi rád opaloval v troubě o chvilku dýl. No ale vzhledem k tomu, že v potravinovém "solárku" byla zrovna mámina rajčata, tak jsem si řekla, že svůj rozpadající se výrobek ochutnám a třeba to půjde. A světe div se! Zapálená kuchřka zase nezklamala! Už se těším, až si zítra zase pořádně naberu na lžíci:)
pátek 24. října 2008
Na vzhledu záleží, ale na chuti víc.
Dneska se mi při pečení nedařilo. Nejdřív jsem měla vybité baterky ve foťáku, takže jsem udělala jen pár fotek, za úpěnlivého přesvědčování aparátu, aby ještě tu onu fotku ze sebe vymáčkl. No a pak jsem ve spěchu vyndala skoro suflé z trouby a na několik hodin odjela, abych pak zjistila, že by se tvarohový černoušek býval asi rád opaloval v troubě o chvilku dýl. No ale vzhledem k tomu, že v potravinovém "solárku" byla zrovna mámina rajčata, tak jsem si řekla, že svůj rozpadající se výrobek ochutnám a třeba to půjde. A světe div se! Zapálená kuchřka zase nezklamala! Už se těším, až si zítra zase pořádně naberu na lžíci:)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
2 komentáře:
Vypadá to ohromně dobře! Pošleš recept? Já dneska konečně vyzkoušela recept na citrónový koláč - takový ten linecký s citrónovým "želé" nahoře. Zatím jsem chutnala jen to želé a jsem spokojená (ale Eva řekla Brrr:-D )
Pravda, na vzhledu, obzvláště u jídla, záleží. Nicméně nevidim zde důvod se bát neúspechu. Pro mě to vypadá nádherně.
P.S.: Dovolím si citovat Lenku Požárovou: "Tvar oh..."
Okomentovat